KBS De Boxem

KBS De Boxem is gevestigd aan de Oude Wetering, in het nieuwste gedeelte van Stadshagen, Breezicht. Eind april 2015 is de 1e paal geslagen, op 18 februari 2016 is de school opgeleverd en op 15 april wordt de school officieel geopend. Begin april 2016 is een groep 1/2 gestart.

 

Onze school maakt deel uit van Stichting Catent. Het College van Bestuur van de Stichting vormt het bevoegd gezag van 34 basisscholen. Catent streeft naar de groei van de mens in al zijn facetten. Catent staat voor “ontwikkelen met passie”. Meer informatie, en tevens duidelijkheid over de bereikbaarheid van de stichting, vindt u op www.catent.nl.

 

De school is licht, heeft een open sfeer en uitstraling en telt 13 ruime leslokalen, een speellokaal en een technieklokaal. Iedere vleugel van onze school kent een leerplein, waar leerlingen kunnen samenwerken. 

Wilt u meer weten over KBS De Boxem neem dan contact op met Gülçin Bayındır, directeur KBS De Boxem.  DIt kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 038-3032566