Meld uw kind aan

Zo eenvoudig is het!

Meld uw kind aan

Wilt u uw kind aanmelden bij Kindcentrum De Boxem? Dat vinden wij super natuurlijk! Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft.

In verband met de organisatie vinden wij het prettig als u uw kind vroegtijdig aanmeldt. Bij onze planning kunnen we daar dan rekening mee houden. Als u na het bezoeken van onze site of na een informatief gesprek enthousiast bent over ons kindcentrum en ons kindcentrum vindt passen bij uw kind, dan kunt u een afspraak maken met Ellen Schrijver- van Vilsteren voor een informatiegesprek.

Tijdens dit informatiegesprek krijgt u informatie over ons kindcentrum en we laten u het kindcentrum zien en we wisselen informatie uit over uw kind. Het kindcentrum krijgt via deze kennismaking zicht op de onderwijsbehoeften van uw zoon of dochter. Komt uit dit gesprek naar voren dat u uw kind mag aanmelden, dan ontvangt u een aanmeldformulier en dient u de aanmelding schriftelijk in te dienen. Uiteindelijk beslist de directeur of inschrijving daadwerkelijk plaats kan vinden. Bij deze beslissing speelt het een rol of ons kindcentrum aan de onderwijsbehoeften van uw kind kan voldoen.

Wanneer dit niet het geval is, zal de directeur met u meekijken naar een school die wel kan voldoen aan de onderwijsbehoeften wat uw kind.

Wordt uw kind op ons kindcentrum ingeschreven, dan voert de directeur de gegevens van uw kind in de schooladministratie in. Vervolgens maakt u een afspraak met de leerkracht van de groep. Samen met uw kind gaat u de klas bekijken en krijgt u alle informatie over de groep.

Contact
Kindcentrum De Boxem
Oude Wetering 82a
8044 PA
T. 038-3032566

Of vul het formulier op de contactpagina in.


Vanaf 4 september 2023 wordt de buitenschoolse opvang verzorgd door Kinderopvang Catent. Meer informatie hierover vindt u onder de kop Kindcentrum.

Ook bieden wij vanaf 4 september dagopvang voor 0 – 4 jaar. Dit wordt verzorgd door Kinderopvang Breed! Meer informatie hierover vindt u op www.kinderopvangbreed.nl


Nieuwsgierig naar onze school en onze manier van lesgeven?

Kom zelf een kijkje nemen op Kindcentrum De Boxem!

We maken graag met u een individuele afspraak voor een kennismakingsgesprek en rondleiding!